BITRIX24 Domaćim tvrtkama predstavljen software za rješavanje problema u poslovanju

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju, u suradnji s agencijom Lilium Digital, organizirala je u Sarajevu seminar “CRM software u biznisu”.

Sudionicima edukacije je predstavljen Bitrix24 intranet software, te sve prednosti njegove uporabe u poslovanju. Prezentirani su alati koje ovaj software sadrži, kao i načini na koje se oni mogu implementirati i koristiti s ciljem poboljšanja, kako internog, tako i komuniciranja s klijentima, ubrzanja protoka informacija u kompaniji, bržeg i transparentnijeg izvješćivanja, praćenja učinkovitosti zaposlenih…

– Bitrix24 je intranet software koji rješava probleme u poslovanju na način da koristi svim razinama zaposlenih u jednoj kompaniji, od top managementa, preko middle managementa, pa do oprativnog dijela u kompaniji. Ovaj software drži cjelokupno poslovanje jedne kompanije na jednom mjestu, a osnovni benefit alata je taj što vam štedi vrijeme i organizira poslovanje, a sve je dostupno i putem mobilne aplikacije – izjavila je Maida Dedić iz agencije Lilium i predavačica na održanome seminaru.

Edukacija je pokazala punu opravdanost, te je održana veoma uspješno, a nazočili su joj predstavnici kompanija iz cijele BiH, priopćeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

poslovni-global.ba / Foto: VTK BiH

Odgovori