ČAPLJINA Obavijest Službe poljoprivrede i zaštite okoliša o obveznom ažuriranju podataka u Registar

Iz Službe poljoprivrede i zaštite okoliša Općine Čapljina obavještavaju se poljoprivredni proizvođači, fizičke i pravne osobe s područja općine Čapljina koji su kod nadležne službe upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i Registar klijenata (RK), da su prema pravilniku o upisu u Registar poljoprivrednih gospodarstava („Službene novine F BiH“, broj 42/08) obvezni ažurirati podatke u Registru. Rok za ažuriranje podataka je od 01.01. do 31.03. 2018. godine.

U konkretnom slučaju navedeno znači da su poljoprivredni proizvođači obvezni ažurirati podatke poljoprivrednih kultura na zemljištu kao i brojno stanje stoke po vrstama te ostale podatke koji se vode u Registru bez obzira je li na gospodarstvu bilo promjena ili ne.

Svi klijenti koji se upisuju u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, a apliciraju za ostvarivanje novčanih potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u 2018.godini, također se trebaju upisati u gore navedenom roku od 01.01 do 31.03.2018. godine.

Sve naknadno urađene promjene neće se uzimati u obzir za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Sve ostale podatke koji se odnose na osnovne podatke vašeg gospodarstva kao npr. bankovne podatke, kontakt telefon, školovanje, broj članova gospodarstva i sl. također držite ažuriranim odnosno točnim, jer se svi ti podaci koriste pri obradi zahtjeva.

Prijave ažuriranja se vrše kod Službe za poljoprivredu i zaštitu okoliša – zgrada Općine Čapljina, ured br. 16.

Sve potrebne informacije se mogu dobiti na kontakt tel: 036/805-052 svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati.

poslovni-global.ba / Općina Čapljina / Služba poljoprivrede i zaštite okoliša

Odgovori