ČETVRTI PUT BEZ POČETNE CIJENE Određen novi datum za prodaju ‘Laste’

Određen je novi datum za prodaju Laste, za razliku od prva tri javna oglasa u četvrtom nije utvrđena početna prodajna cijena. Imovina se prodaje kao cjelina, a prodaja se vrši po principu zatvorenih koverti, odnosno pismenih ponuda, s tim da stečajna upraviteljica Behrija Huseinbegović zadržava pravo izmjene cijene, uvjeta i načina prodaje, bez bilo kakvih obavijesti, odgovornosti ili prava prigovora po tom pitanju od strane ponuđača.

Pravo sudjelovanja na Javnom oglasu za dostavljanje ponuda za kupovinu nekretnina i opreme tvrtke u stečaju Lasta Čapljina, imaju sva pravna i fizička lica koja do 17. lipnja dostave ponudu za kupnju.

Na javnom nadmetanju mogu sudjelovati ponuđači koji na ime depozita, uplate novčana sredstva u iznosu od 10.000 KM. Javno otvaranje pristiglih ponuda uz nazočnost ponuđača, održat će se isti dan, u ponedjeljak, 17. lipnja u 12 sati u prostorijama „Laste”.

U nekretnine spadaju proizvodni pogon površine 1,4 tisuće četvornih metara, zatim upravna zgrada površine oko tisuću četvornih metara, uredi, trgovina i portirnica površine oko 1,5 tisuću četvornih metara.

Ukupna procijenjena vrijednost društva prema Elaboratu o popisu i procjeni vrijednosti je 11.476.300 KM.

poslovni-global.ba

Odgovori