EUROWING Uskoro uspostava zračne linije Mostar-Stuttgart

U Gradskoj upravi Mostara održan je radni sastanak predstavnika niskotarifne kompanije Eurowing, Ivana Oreča, menadžera za mrežni razvoj za Jugoistočno Europu s gradonačelnikom Mostara Ljubom Bešlićem, predsjednikom Vlade HNŽ-e dr. Nevenkom Hercegom, direktorom međunarodne Zračne luke Mostar Marinom Raspudićem sa suradnicima, direktorom BHANSA Davorinonm Primorcem sa suradnicima, te predstavnicima federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

Tema sastanka bila je mogućnost uspostave stalne zračne veze, dva puta tjedno, između Mostar i Stuttgarta. Predstavnici Grada Mostara i HNŽ-e, gradonačelnik Bešlić i premijer Herceg na početku sastanka obećali su sa svoje strane punu potporu mogućnosti poslovne suradnje i zračnom povezivanju Mostara i HNŽ-e preko Stuttgarta sa ostatkom Europe.

Predstavnici BHANAS-e, Zračne luke Mostar i federalnog Ministarstva prometa i komunikacija upriličili su potom prezentaciju u kojoj su predstavljene sve karakteristike i mogućnosti pružanja usluga koje nudi Zračna luka Mostar.

Prestavljanjem kompanije Eurowing, menadžer za mrežni razvoj Oreč naglasio je zainteresiranost njihove aviokompanije za poslovnu suradnju te će upoznati svoje nadređene s razgovorima koje je imao u Mostaru, a zatim dostaviti i poslovnu ponudu od strane Eurowingsa svim sudionicima ovog sastanka.

Zahvalio je gradonačelniku Bešliću i predsjedniku Vlade dr. Hercegu na potpori Grada i Županije, te na prezentiranim mogućnostima koje ima Zračna luka Mostar.

poslovni-global.ba

Odgovori