EUROWINGS Letovi iz Mostara za Stuttgart i Düsseldorf otvaraju i novih 45 radnih mjesta

Predstavnici njemačke zrakoplovne tvrtke Eurowings danas su, prigodom posjeta Mostaru, gradu pobjedniku nedavnog glasovanja putem Facebooka, izjavili da od sljedeće godine putnici iz mostarske zračne luke mogu putovati, ne samo u Stuttgart, već i u Düsseldorf.

Kako su najavili prigodom predstavljanja letova koji iz Mostara počinju iduće, 2018. godine, i to za obje destinacije 16. svibnja, u Düsseldorf će se letjeti dvaput tjedno, i to srijedom i nedjeljom u jutarnjim satima, a u Stuttgart srijedom poslijepodne i subotom ujutro.

Prema najavi predstavnika Eurowingsa Ivana Oreča, plan je u sljedećoj godini udvostručiti broj putnika u Zračnoj luci Mostar, a tijekom kalendarske godine, kako se procjenjuje, na te dvije njemačke destinacije letjet će oko 60.000 putnika, uz najavu otvaranja i 45 novih radnih mjesta.

Direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić tom je prigodom izjavio kako su spremni za nove rute, poručujući građanima da u ovom projektu podrže i vlasti.

Do novih njemačkih destinacija zrakoplovom ćete stići za samo sat i pol, uz plaćanje od 39,99 eura, ali i uz još niže akcijske cijene.

poslovni-global.ba

 

Odgovori