FOTO Zahvaljujući HT ERONET-u i Mepas Mallu Svjetsko nogometno prvenstvo prije Rusije stiglo u – Mostar

Vrlo živo je večeras bilo na platou ispred mostarskoga Mepas Malla. Velik broj posjetitelja svih uzrasta okupio se kako bi svi zajedno uživali u posebnome programu, svojevrsnoj uvertiri u Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, do kojega odbrojavamo posljednje dane.

‘Krivac’ za izvrsno pripremljen događaj nazvan NOGOMANIA su – Mepas Mall&HT ERONET.


– Kako bi vam ovo Svjetsko prvenstvo posebice ostalo u sjećanju, Mepas Mall i HT ERONET priredili su pravu nogometnu čaroliju u kojoj će oni, koji pokažu najbolje nogometno umijeće dobiti vrijedne nagrade. Spomenimo samo 40″ Samsung smart TV, s kojim će najsretniji dobitnik posebice moći uživati u gledanju Svjetskog prvenstva s najboljim pogledom na teren. Tu su i Sony PlayStation Slim 500GB konzola+Fifa18 za nevjerojatno gaming iskustvo i sate zabave, Huawei P20 Lite smartphone, Telstar 18, Adidas lopte, inače službene lopte nadolazećeg Svjetskog nogometnog prvenstva – kazala nam je prije samoga početka nogometnoga natjecanja Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

Također, HT ERONET je s ponosom predstavio i 4XL paket i njegov brojne pogodnosti, koji nudi opciju spajanja mobilne i fiksne mreže uz uređaje iz ponude po simboličnim cijenama.

Uz odlično nogometno natjecanje, moglo se uživati i u druženju s najdražim igračima HŠK Zrinjski i nogometašicama Širokog Brijega, te zaigrati Telstar 18, sa službenom Adidas loptom Svjetskog nogometnog prvenstva.

Nisu izostali ni akrobatski potezi loptom te nadmetanje u igranju Fifa-e 18 na PlayStationu.

Ivana Ćubela, poslovni-global.ba / Foto: Zoran Ćubela

Odgovori