GRAD LIVNO Održan sastanak s gospodarstvenicima i prezentacija Programa subvencije kamate

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije organiziralo je danas sastanak s poduzetnicima Grada Livna. Sastanak koji je imao za cilj
poduzetnicima približiti i detaljno elaborirati uvjete i načine korištenja Programa razvoja malog gospodarstva u Hercegbosanskoj županiji putem subvencije kamate.

Program je predstavila Ivana Suša, pomoćnica ministra za poduzetništvo, obrt i razvoj u Ministarstvu gospodarstva Hercegbosanske županije.

Tema sastanka bili su i ostali programi te dostupni izvori financiranja koji stoje na raspolaganju poduzetnicima, a koje provode javne institucije iz Bosne i Hercegovine ili strani donatori.

Ivana Mišković, pomoćnica tajnika Vlade za razvoj predstavila je ostale važne informacije bitne za prijavu na Javne pozive kao i način apliciranja za bespovratna sredstva.

Poduzetnici su pozvani na sudjelovanje u davanju prijedloga u izradi Strategije razvoja malih i srednjih poduzeća HBŽ 2021-2027 čije iniciranje se očekuje u skoro vrijeme.

Osim u Livnu, sastanci će se održati do konca srpnja i u ostalim općinama Hercegbosanske županije po već utvrđenom rasporedu.

poslovni-global.ba

Odgovori