HP MOSTAR Poštansko logističko zanimanje sve traženije na tržištu rada

Hrvatska pošta Mostar, na čelu s predsjednikom Uprave mr.sc. Matom Rupčićem, održala je radni sastanak s ravnateljem Srednje prometne škole Mostar Zoranom Landekom i profesorima koji predaju stručne predmete kako bi unaprijedili suradnju na području praktičnog rada učenika ove škole u HP Mostar.

“Već dugi niz godina Srednja prometna škola surađuje sa HP Mostar u domeni obavljanja stručne prakse učenika. Svi smo svjedoci značajnih tehnoloških promjena u poštanskoj djelatnosti i želja nam omogućiti kvalitetnu obuku učenicima za poslove za koje se educiraju kako bi u budućnosti bili spremni za tržište rad”, istaknuo je predsjednik Uprave HP Mostar Mate Rupčić.

“Zadovoljni smo suradnjom sa HP Mostar, ideja koju pokušavamo implementirati jest da našim učenicima osiguramo što bolje uvijete obavljanja stručne prakse, gdje će im se omogućiti što kvalitetnija praktična stručna obuka, kao i lakše buduće zaposlenje i osiguranje egzistencije”, naglasio je ravnatelj Zoran Landeka.

Kako se javlja sve veće zanimanje za poslovima u poštanskom prometu, HP Mostar otvara svoja vrata mladim osobama koje žele napredovati u znanju, praktičnom radu te iz prve ruke vidjeti kako funkcionira sustav poštansko logističke mreže.

Cilj HP Mostar je uspostaviti kvalitetnu suradnju sa Srednjom prometnom školom Mostar kako bi zajedničkim snagama generirali stručne kadrove zainteresirane za inovativan razvoj i napredak poštanskih i logističkih usluga.

Internet kupovina je sve popularnija, a samim time i dostava odabranih artikala na kućna vrata, stoga poštanska djelatnost postaje top zanimanje te u budućnosti HP Mostar namjerava proširenje kapaciteta s rastom usluge Brze pošte koja iz godine u godinu bilježi sve veću kvalitetu.

poslovni-global.ba

Odgovori