HT ERONET onemogućio pristup prema svim dosad uočenim brojevima, ne odgovarajte na nepoznate propuštene pozive iz inozemstva!

Kod nekih korisnika HT ERONET-a primijećeni su nepoznati propušteni pozivi iz inozemstva. Radi sigurnosti i izbjegavanja mogućnosti prijevare, savjetujemo korisnicima da ne uzvraćaju pozive na nepoznate brojeve, ukoliko sumnjaju u njihovu vjerodostojnost.

HT ERONET je onemogućio pristup prema svim dosad uočenim brojevima, kako bi se spriječile štete i nekontrolirani troškovi, a koje pozivanje takvih brojeva može izazvati.

Napominjemo da se korisnicima neće ništa obračunati ukoliko se uspiju javiti na primljeni poziv, ali – ako pozivaju takve brojeve, poziv će se obračunati prema važećem cjeniku za međunarodne pozive, ovisno o destinaciji.

U slučaju primljenih propuštenih poziva s nepoznatih i sumnjivih brojeva, HT ERONET moli korisnike da ODMAH obavijeste korisničku podršku na e-mail info@hteronet.ba ili pozivom na besplatni broj 0800 88888, kako bi se pokušaji prijevare i neželjeni troškovi u što kraćem vremenu zaustavili i spriječili.

poslovni-global.ba

Odgovori