I HT ERONET PODRŽAO Mostar je pobjednik! Od ljeta 2018. letimo s Eurowingsom

Eurowings dolazi u Mostar! Grad na Neretvi sa 38% glasova odnio je pobjedu u kampanji poznate njemačke zrakoplovne tvrtke ispred irskoga Shannona i talijanskog Trapanija u glasovanju na Facebooku. Mostar je danas, u izravnome glasovanju, pobijedio sa šest posto glasova ispred irskog kandidata, dok je bolji od talijanskoga predstavnika, s kojim je posljednjih dana vodio ‘mrtvu utrku’ za pobjedu, bio za čak osam posto glasova.

U povodu važne pobjede, koja od ljeta 2018. godine omogućuje letove Eurowingsa upravo iz mostarske Zračne luke, gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić zahvalio je Mostarkama i Mostarcima, ali i svima diljem svijeta koji su svoje vrijeme proveli uz svoje uređaji i glasovali za Mostar. Zahvalio je i zrakoplovnoj tvrtki Eurowings koja je, kako je istaknuo, upravo na njegovu zamolbu, Mostaru dala šansu da se natječe.

– Pobjeda Mostara u kampanji renomirane i pouzdane europske grupacije Eurowings je otvaranje Mostara prema Europi. To je privilegij za sve građane Mostara – naglasio je gradonačelnik Bešlić.

Potpori dolaska Eurowingsa u središte Hercegovine pridružio se i HT ERONET tako što je omogućio Gradskoj upravi Grada Mostara slanje SMS poruka kojima se korisnici pozivaju na glasovanje.

– Nadamo se da smo na ovaj način uspjeli dodatno motivirati korisnike te ih podsjetiti da svoj glas daju mostarskoj Zračnoj luci i tako spoje Mostar sa svijetom – poručili su neto prije objavljivanja rezultata glasovanj iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

poslovni-global.ba

Odgovori