KUPRES Asfalt dobivaju lokalni putevi Kupres-Vrila, Ćevići-Osmanlije te Kute-Kukavice

U općini Kupres ovih se dana asfaltiraju lokalni putevi. Radove su danas obišli načelnik općine Kupres Milan Raštegorac-Komo te općinski djelatnici Ilija Barišić i Josip Čolić, kako bi se na licu mjesta uvjerili u kojoj se fazi nalazi realizacija projekta i odvija li se prema ugovorenim terminima.

Protekloga vikenda počeli su radovi na putu Kupres-Vrila. Dužina asfaltiranog puta je 2100 metara. Uskoro počinju radovi na putu Ćevići-Osmanlije dužine 723 metra te radovi na putu Kute-Kukavice dužine 1200 metara asfaltiranog puta.

Ukupna vrijednost projekta za asfaltiranje 4023 metra lokalnih puteva iznosi 256.795,58 KM s PDV-om. Projekt financira IFAD u vrijednosti od 200.000,00 KM, dok Općina Kupres sudjeluje sa 56.795,58 KM. Izvođač radova na asfaltiranju lokalnih puteva je Livnopotevi d.o.o. iz Livna.

Svi spomenuti projekti bit će u potpunosti okončani u sljedećih desetak dana, a odmah nakon toga počinje realizacija još nekoliko sličnih projekata u toj općini Hercegbosanske županije, priopćeno je iz Općine Kupres.

poslovni-global.ba / Foto: Općina Kupres

Odgovori