LJETO 2018 Dubrovački Sheraton i Vrtovi Sunca, te Medora hoteli traže sezonske radnike u Mostaru i Čapljini

Sutra (ponedjeljak, 29. siječnja), dva će poslodavca iz Hrvatske predstaviti svoju ponudu radnih mjesta za sezonu Ljeto 2018. Predstavljanje ponude potrebnih radnih mjesta će se odvijati u Službi za zapošljavanje HNŽ-a, na adresi Kralja Tvrtka 19, Mostar.

U 10 sati će nezaposlene osobe koje su zainteresirane za sezonski posao imati prigodu predstaviti se predstavnicima Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela. Poslodavac nudi radna mjesta na sljedećim pozicijama: kuhar, voditelj restorana, šef sale, konobar, pomoćni radnik u kuhinji, nadzornica, sobarica, pomoćni radnik i spasilac.

U 12 sati imat ćete prigodu upoznati i predstavnike Medora hotela. Medora hoteli i ljetovališta su najmlađi hrvatski hotelski brand koji u vlasništvu imaju dva hotela s više od 500 smještajnih jedinica te jedan auto kamp. Svi hoteli su smješteni u Podgori.

U sezoni Ljeto 2018. imaju potrebu zapošljavanja većeg broja radnika, i to sljedećih profila: konobar, kuhar, pomoćni konobar, pomoćni kuhar, pomoćni radnik u domaćinstvu, redar na bazenu, sobarica i spremačica.

Predstavnici Dubrovačkih Vrtova Sunca, resorta na obali Jadranskog mora udaljenog tek 11 km od povijesne jezgre grada Dubrovnika i 35 km od međunarodne zračne luke, svoju će ponudu radnih mjesta i uvjete rada predstaviti u utorak, 30. siječnja, i to u 10 sati u Mostaru (na adresi Službe za zapošljavanje HNŽ-a, Kralja Tvrtka 19, Mostar), te u 14 sati u Čapljini (na adresi Općine Čapljina, Trg kralja Tomislava, Čapljina).

Pozicije koje se nude su kuhar/ica, sobar/ica i djelatnik/ica u praonici, a kandidatima se nude i atraktivna primanja, te stimulativno radno okruženje uz mogućnost napredovanja.

Svim djelatnicima osiguran je smještaj, kao i prehranu u hotelskoj kantini.

Ukoliko ste ambiciozni i željni usvajanja novih znanja i vještina, a posjedujete stručnu spremu za navedena zanimanja, iz Službe za zapošljavanje HNŽ-a pozivaju vas da se prijaviti za suidjelovanje na navedenim predstavljanjima na broj telefona 036 334 823.

poslovni-global.ba

Odgovori