MOSTAR Privremena izmjena u prometu zbog radova na javnoj rasvjeti

Grad Mostar je danas, provodeći projekt Interreg IPA CBC IRENE, započeo s najavljenim radovima na rekonstrukciji javne rasvjete, istaknuli su u priopćenju iz Grada.

Radovi će se izvoditi u ulicama Bulevar narodne revolucije /Hrvatskih branitelja (od kružnog toka na Španjolskom trgu do raskrižja za Lučki most), dok će sa radovima u Ulici kralja Tomislava (od Katedrale do vrha Avenije) započeti 11.prosinca.

Radove izvodi tvrtka ‘ELKO-MARIĆ’ d.o.o. Mostar prema Ugovoru br. 02-25-5124/17-22. U navedenim intervalima doći će do potpune obustave prometovanja i preusmjeravanja na sljedećim dionicama u ulici BNR/Hrvatskih branitelja:

1. Dionica Španjolski trg – Dom zdravlja Bulevar: potpuno zatvaranje desne kolničke trake gledano od sjevera ka jugu, a promet će se preusmjeravati sa Španjolskog trga kroz ulicu Kralja Zvonimira i dalje kako slijedi. Također se za promet zatvara i jedan trak suprotne kolničke trake. Interval obustave od 3.prosinca do 7.prosinca.

2. Dionica Dom zdravlja Mostar – Franjevačka crkva: zaustavljanje kompletne lijeve kolničke trake gledano od sjevera ka jugu, a promet se preusmjerava ulicama Onešćukova – Husnije repca čiji se smjer privremeno mijenja. Također se za promet zatvara i jedan trak suprotne kolničke trake. Interval izvođenja radova od 7.prosinca do 10.prosinca.

3. Dionica Franjevačka crkva – Lučki most: zaustavljanje cijele lijeve kolničkog traka gledano od sjevera ka jugu, a promet se usmjerava sa Bulevara u ulicu Stari Pazar, zatim ulicu Gojka Vukovića i nadalje kako slijedi. Također se za promet zatvara i jedan trak suprotne kolničke trake. Izvođenje radova u trajanju od 10.prosinca do 13.prosinca. U ulici Kralja Tomislava predviđena je obustava prometa kompletne jedog kolničkog traka iz pravca Široki Brijeg – novi most u Mostaru, te će se izvršiti i zatvaranje jednog prometnog traka u suprotnoj kolničkoj traci.

Promet će se preusmjeravati prema rješenjima izdanim od strane Grada Mostara, Službe za inspekcijske poslove, te Federalnog ministarstva prometa i komunikacija. Vozači su zamoljeni za strpljenje i povećanu pozornost, te da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju.

poslovni-global.ba

Odgovori