MOSTAR Uvod u svijet visoke gastronomije – učinite probirljivog gosta zadovoljnim

S ciljem postizanja izvrsnosti u oblasti gastronomije i praćenja suvremenih trendova, Institut za turizam Sveučilišta u Mostaru u suradnji s Turističkim klasterom Hercegovina i ostalim eminentnim stručnjacima iz ove oblasti organizira stručnu radionicu pod nazivom „Uvod u svijet visoke gastronomije“ koja će se održati u hotelu Mepas u Mostaru od 19. do 22. veljače.

Ciljevi ove stručne radionice su:
– opisati i interpretirati temeljne pojmove vezane za visoku gastronomiju i trendove pravilne prehrane koju danas probirljiv gost traži od ugostitelja;
– praktično usvajanje vještina pripremanja i prigotavljanja pojedinih vrsta jela i to iz skupina: hladnih predjela, juha, toplih predjela, gotovih mesnih i ribljih jela s pridodacima na bazi tijesta, smjesa, povrća ili voća;
– stvaranje i formuliranje novih ideja glede atraktivnih gastronomskih ponuda s kojima će se ugostiteljsko poduzeće moći pojaviti na turističkom tržištu.

poslovni-global.ba

Odgovori