MOSTARSKI SAJAM Modni dan prepun vrhunskih brendova, Dajana Medić i Iris Okano u Live Makeoveru

Dajana Medić i Iris Okano dvije su sretne dame čiji ćemo image promijeniti od glave do pete na ovogodišnjem Live Makoveru na Mostarskom sajmu, koji je na rasporedu u četvrtak, 12. travnja od 13 sati, kao dio tradicionalnog Modnog dana.

Nakon što su saznale sretnu vijest, Dajanu i Iris upoznali smo sa svim članovima tima koji će raditi na promjeni njihova izgleda.

Za Dajanin styling pobrinut će se dizajnerica Aida Mušinović (Aida Mušinović design), dok će Iris nositi kreaciju također domaćeg brenda Pavone. Njihov izgled će uljepšati i upotpuniti torbice s potpisom POPPY BAGS.

Donosimo Vam i djelić atmosfere s druženja i priprema frizura i make up-a koje smo prepustili sutručnom osoblju frizersko-kozmetičkog studija New Green, koji će uraditi sve da naše dobitnice zasjaju.

Naš službeni make up partner je i ove godine ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će naše dobitnice darivati s poklon paketima, ne samo Artdeco proizvoda, nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty!

Naše dobitnice osvojile su još i opuštajuće tretmane lica, microblending – japansko iscrtavanje obrva, oblikovanje, produljivanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, anticelulitne tretmane spraytan i sve to samo zahvaljujući kozmetičkom salonu DŽANA.

Finalni izgled naših djevojaka pogledajte na Mostarskom sajmu u četvrtak 12. travnja od 13 sati, kada ćete moći uživati i u modnim revijama naših domaćih brendova i njihovih novih kolekcija za proljeće/ljeto 2018. poput brendova Pavone, Aide Mušinović, TKM design nakita iz Opuzena, Nives Ćorić by NICCA, Marijane Vasilj (Mara Handicrafts), butik COOL, Tag Tie, Ma Cheri by Marijana Dukić, Novi Nakit by Ružica Žilić, Vestido Designe, te mladih frizera Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica – Odjel frizeri iz Mostara.

A da sve bude u dobrom ritmu, pobrinut će se i Dj Marina Mimosa.
Za naš zanimljiv i raznovrstan sadržaj zaslužni su naši ponosni sponzori zabavnoga programa Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo, HT Eronet, ARTDECO cosmetics, Vina Zadro, Mamma mia food delivery, pekarnica Mlini, ZK Office, Canon, Dukat i SinkroMO.

Ne zaboravite da smo za Vas ove godine pripremili i dvije zanimljive Radionice o temi “Kako do zdravijeg životnog stila?”  (srijeda, 11. travnja od 15 sati) i “Blogeri bez bloga” (petak, 13. travnja od 13 sati), a nakon cjelodnevnih događanja na Sajmu moći ćete se opustiti i uz After Fair partyje na adresi BLAM Music i Beer bara, gdje ćete uživati uz Anitu Šunjić, DJ Bossu i DJ Marinu Mimosa & Yoskhan.

poslovni-global.ba

Odgovori