NAJAVLJUJEMO Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi – izazovi i prilike

Hrvatska gospodarska komora, Europska poduzetnička mreža, Fondacija Konrad-Adenauer-Stiftung i Međunarodna mreža poslovnih žena, organiziraju poslovnu misiju i konferenciju pod nazivom “Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi – izazovi i prilike “ koji će se održati u utorak, 22. svibnja u zagrebačkome Hotelu Westin, dvorana Panorama.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je jedan od koorganizatora ovoga događaja.

U sklopu poslovne misije planirano je održavanje i konferencija s ciljem osvješćivanja uloge poduzetništva u cjelokupnom gospodarstvu jugoistočne Europe.

Ova konferencija je regionalnoga karaktera s gostima iz Njemačke, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, a očekuje se značajan broj sudionika, uglavnom uspješnih poslovnih ljudi, spremnih na razmjenu iskustava. Osim visokoga menadžmenta i vlasnika poduzeća, među publikom se očekuju i oni koji su tek krenuli u posao te su otvoreni za novu saradnje.

Cilj poslovnih susreta je razmjena iskustava i unaprjeđenje saradnje između poduzetnika u jugoistočnoj Europi i uspostavljanje partnerskih sporazuma u okviru Europske poduzetničke mreže.

Sudjelovanje na poslovnim susretima i konferenciji je besplatno, priopćili su iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

poslovni-global.ba

Odgovori