Novi kanal u ponudi HOME TV-a – NOVA BH

U sklopu HOME.TV-a od 9. listopada u ponudi Osnovnog paketa je i NOVA BH. Riječ je o novoj komercijalnoj televiziji u BiH s nacionalnom frekvencijom. Nova BH je članica portfelja grupacije United Media, vodeće medijske platforme u jugoistočnoj Europi.

Gledatelje nove televizije očekuje bogata programska shema za predstojeću sezonu, s vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom.

Ponajprije ističemo atraktivne sportske sadržaje, tako će Nova BH u iduće četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega – utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020., koje će se igrati u 12 europskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitirano na Novoj BH. Ekskluzivno će ovaj novi kanal prenositi i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a nogometna poslastica za gledatelje, i to srijedom, bit će i najelitnije natjecanje – Liga prvaka, ciklus 2018. – 2021.

Kada govorimo o zabavnom sadržaju, gledatelji Nove BH moći će uživati u dosta atraktivnih sadržaja.

Nova BH će svojim gledateljima predstaviti i bogati serijski program od kojeg izdvajamo dramsku seriju s elementima humora „Na granici”, koja obara rekorde gledanosti u Hrvatskoj i prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela.

Za ljubitelje kviza Nova BH je spremila „Totalni obrt“. Ova originalna kviz igra, namijenjena je svim generacijama, a za žensku populaciju u programu Nove BH naći će se kulinarska emisija “Mr. Kitchen”.

Središnja informativna emisija gledateljima će svake večeri donositi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta, s posebnim osvrtom na najaktuelnije teme i događaje petkom u emisiji „Na kraju tjedna“.

Gledatelji će program moći pratiti u HD rezoluciji.

poslovni-global.ba

Odgovori