OBUSTAVA PROMETA Počinju radovi na cesti Zvirovići-Tromeđa

Zbog početka izvođenja radova na osposobljavanju regionalne ceste R-425a Tromeđa-Zvirovići od ponedjeljka 20. svibnja uvodi se nova regulacija prometa. Ova 5,8 kilometara duga dionica biti će u potpunosti zatvorena za promet, osim za vozila gradilišta i lokalno stanovništvo. Promet će se odvijati sljedećim alternativnim pravcima.

Promet kamiona i autobusa iz pravca Čapljine prema Čitluku i Međugorju odvijat će se obilazno u pravcu Ljubuškog. Promet iz pravca čvora Zvirići, odmah nakon GP Bijača, za Čitluk i Međugorje će se preusmjeravati na pravac Ljubuški, dok će se promet iz pravca Čitluka prema Čapljini preusmjeravati na pravac Cerno-Ljubuški-Čapljina.

Na svim relevantnim razkrižjima postavit će se privremena signalizacija koju su vozači dužni poštovati. Djelatnici PS Čitluk i PS Čapljina vršit će kontrolu nove prometne regulacije.

Radovi će se izvoditi na trima poddionicama: Zvirovići-Miletina, Miletina-Atlas te poddionica Atlas-Tromeđa uključujući i kružni tok “Atlas”. Rok za izvođenje radova je 18 mjeseci.

Odredbe izmijenjenog režima prometa možete pročitati u Rješenju

poslovni-global.ba / brotnjo.info

Odgovori