OPĆINA ČITLUK Zbog ogromnoga zanimanja javnosti, produljen rok za izmjene i dopune Regulacijskog plana “Bare 1” do 31. srpnja

Imajući u vidu opći interes i s ciljem što kvalitetnije izrade plana, s obzirom na veliko zanimanje javnosti, iz Općine Čitluk obavještavaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se produljuje rok trajanja Javne rasprave – Nacrta izmjena i dopuna Regulacijskog plana “Bare 1”.

Krajnji rok za podnošenje primjedbi, prijedloga, sugestija je do utorka, 31. srpnja 2018. godine.

Prijedlozi, primjedbe i sugestije moraju sadržavati ime i prezime, kao i točnu adresu podnositelja, inače se neće uzeti u razmatranje. Iste je potrebno dostaviti na protokolu u Centar za pružanje usluga građanima (šalter sala Općine Čitluk).

Podsjetimo, Općinsko vijeće Čitluk usvojilo je prednacrt izmjena i dopuna Regulacijskog plana „Bare 1“ čime je isti postao Nacrt, a od 27. lipnja svi zainteresirani imali su prigodu izvršiti uvid u Nacrt izložen u holu Općine Čitluk i objavljen na općinskoj web stranici. Javni uvid istoga mogao se izvršiti do 17. srpnja, do kada je ibio  rok za dostavljanje pisanih primjedbi i prijedloga, ali zbog ogromnoga zanimanja, produljen je do kraja srpnja.

poslovni-global.ba

Odgovori