PO DRUGI PUT Poziv na “Dane Mediterana Neum 2019.” i promociju poljoprivrednih proizvoda i bogatstva turističke ponude

“Dani Mediterana Neum 2019.” je prodajno – izložbena manifestacija poljoprivrednih dobara koji će se po drugi put održati u Neumu, i koji ima za cilj omogućiti domaćim poljoprivrednicima promociju svojih proizvoda i na taj način pridonijeti i obogatiti turističku ponudu, a i potaknuti razvoj poljoprivrede u neumskom zaleđu. Ova manifestacija će se održavati od petka do nedjelje, 09 – 11. kolovoza 2019. godine na atraktivnoj lokaciji uz samu obalu, kod hotela Sunce.

Općina Neum kao organizator manifestacije “Dani Mediterana Neum 2019.” poziva sve zainteresirane da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na sajmu.

Mogućnost sudjelovanja imaju RPG, udruge i pravne osobe sa područja općine Neum, koje se bave proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda i preradom istih, a izlagati se mogu mediteranske kulture poput smokve, grožđa, maslina, šipka, i prerađevina istih, kao vino, rakija itd., te i pršut, sir, med, ljekovito bilje, i drugo, te rukotvorine.

Pozivaju se svi zainteresirani sa područja Općine Neum, koji žele predstaviti proizvode na izlagačkom prostoru manifestacije “Dani Mediterana Neum 2019.” da ispunjenu prijavnicu pošalju na e-mail Razvojne agencije NERA: info-nera@neum.ba, ili zatraže više informacija na tel. broj 036/884-112, ili pak osobno ispune prijavnicu u Službi za financije i gospodarstvo Općine Neum.

Prijave se primaju zaključno sa danom 2. kolovoza 2019. godine.

Prijavnica za sudjelovanje na Dani Mediterana Neum 2019.

poslovni-global.ba

Odgovori