POSAO IZ SNOVA NA GRČKOM OTOKU Brinite o 55 maca i dobit ćete plaću i smještaj uz predivan pogled na Egejsko more!

Što mislite o tome da odete na grčki otok, dobijete smještaj, plaćene režije i plaću, a jedina vam je dužnost – čuvati mačke? Stvarni oglas, nije šala, tako je napomenuto na oglasu Facebook stranice God’s Little People Cat Rescue, riječ je o vrlo posebnoj poziciji i uvjetima življenja na otoku Siros.

Traži se zreo i strastven ljubitelj mačaka koji zna kako hendlati mnogo mačaka.

“Tražim nekoga tko može preuzeti vođenje mog grčkog azila za mačke dok mene nema. Imat ćete 55 mačaka na skrbi i morate ih moći nadgledati sve, hraniti ih i liječiti (veliki bonus ako ste veterinar ili vet. tehničar)”, piše u oglasu.

Uz plaću, sretni budući zaposlenik dobiva potpuno plaćenu kućicu s vrtom i pogledom na Egejsko more, osim stanarine plaćena mu je voda i struja.

Posao se vodi kao na pola radnog vremena, zbog plaćenog smještaja, a takva će biti i plaća. Od zaposlenika se očekuje da u slučaju bolesti odveze mačku veterinaru, zato je potrebno imati vozačku dozvolu. Svi troškovi liječenja su također plaćeni.

U oglasu opisuju kako se nalaze u prostoru kojem je priroda očuvana, ljeti je užurbano, a zimi jako mirno i tiho. Zbog toga ovaj posao preporučuju onima koji vole prirodu i mir, a mnogo vremena mogu provesti sami. “Ali nikad nećete biti usamljeni u društvu mačaka i očekuje se da ćete živjeti s manjim brojem mačaka u kući”, piše u oglasu.

Također, navode da je iz iskustva najbolje da zaposlenik ima više od 45 godina, što oni znaju. Napominju da mačkama, osim hrane, treba davati i pozornost. Posao je dugoročan, na minimalno šest mjeseci. Probni rok traje mjesec dana – od početka listopada (očekuje se da volontirate prvih dva do četiri tjedna za besplatan smještaj).

Plaća kreće od prvog studenog. Prijave na ovaj posao šalju se mailom: joanbowell@yahoo.com. Sretno svim mačkoljupcima koji žele pobjeći od trule svakodnevice i još zaraditi.

poslovni-global.ba / 100posto.hr / Foto: Facebook

Odgovori