POZIV ZAINTERESIRANIMA Do 16. srpnja i vi se možete uključiti u izmjene i dopune Urbanističkog plana Orašje

Iz Općine Orašje obavještavaju sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da će u prostorijama Općine Orašje – Šalter sali u vremenskom razdoblju od 15. lipnja (petak) do 16. srpnja (ponedjeljak) ove godine, na javni uvid biti izložen Nacrt izmjena i dopuna Urbanističkog plana Orašje.

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Nacrt izmjena i dopuna Urbanističkog plana Orašje mogu se dostaviti putem pošte na adresu Općina Orašje, 3. ulica br.45, Orašje, putem elektronske pošte na e-mail: opcina@orasje.ba ili se mogu upisati u bilježnicu koja se nalazi u Šalter sali Općine Orašje, najkasnije do 16. srpnja ove godine.

Prezentacija i rasprava o nacrtu predmetnog planskog dokumenata održat će se dana 4. srpnja (srijeda), s početkom u 12.00 sati u prostorijama Omladinskog doma – Vijećnica u Orašju, 3. ulica bb.

Sve detaljne informacije vezane za Nacrt Urbanističkog plana Orašje zainteresirane osobe mogu dobiti u Službi prostornog uređenja i imovinsko pravnih poslova Općine Orašje, ured broj 12 – kontakt osoba Faruk Zahirović.

poslovni-global.ba

Odgovori