POZNATI DOBITNICI Mobitel Željku Karačiću, tablet Ivanu Kolovratu, godišnja ulaznica Borisu Juriću

Željko Karačić iz Mostara dobitnik je prve nagrade, mobilnog uređaja – Huawei P9 Lite D, u nagradnoj igri koju je HŠK Zrinjski, zajedno s partnerima, organizirao tijekom utakmice drugoga pretkola Lige prvaka između HŠK Zrinjski i NK Maribor. Prvu nagradu osigurao je HT ERONET.

Dodjela nagrada priređena je na prodajnom mjestu HT ERONET-a u Mepas Mallu.
– Hvala od srca HT ERONET-u. Nisam vjerovao da sam baš ja dobitnik. Ovo je prvi put u životu da sam nešto osvojio u nagradnoj igri, i to odmah – mobitel – kazao je Karačić kojemu je nagradu uručila Mirela Lasić iz Odjela za prodaju privatnim korisnicima HT ERONET-a.

Drugu nagradu – tablet, osigurao je Unis Telekom d.d. Mostar, a nagradu je dobitniku – Ivanu Kolovratu, uručila voditeljica Marketinga Marina Prskalo-Hadžović.
Treću nagradu – godišnju ulaznicu za utakmice Zrinjskoga, sretnom je dobitniku – Borisu Juriću, uručio mladi igrač Zrinjskoga Marijan Ćavar.

Podsjetimo, u nagradnoj igri tijekom utakmice između Zrinjskoga i Maribora, mogli su sudjelovati svi oni koji su se spojili na Wi-Fi koji je osigurao HT ERONET i upisali svoje podatke u aplikaciju. Dobitnici su izvučeni slučajnim odabirom, priopćili su iz HT ERONET-a.

poslovni-global.ba / Foto: HT ERONET

Odgovori