PROJEKT UNDP-a Ukoliko ste zainteresirani za ulaganja u IT sektor u lokalnoj zajednici, prijavite se!

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da je UNDP objavio „Poziv ulagačima za iskazivanje zanimanja za realizaciju novih ulaganja u 2018. godini uz potporu projekta „Lokalni integrirani razvitak (LIR)“.

Ovaj poziv će omogućiti ulagačima zainteresiranima za ulaganja u IT sektor u BiH, da zajedno s projektom LIR osiguraju realiziranje novih ulaganja s ciljem ekonomskog rasta, stvaranja proizvoda visoke dodane vrijednosti i kreiranja novih radnih mjesta i prihoda. Ulagači isključivo mogu biti pravne osobe.

Projekt LIR će podržati realizaciju novih ulagačkih projekata u IT sektoru isključivo u partnerskim jedinicama lokalne samouprave (JLS). Prednost pri odabiru imat će projekti koji su izvozno orijentirani te planiraju stvaranje održivih i kvalitetnih radnih mjesta.

U okviru ovog javnog poziva, potpora realizaciji novih ulaganja od strane projekta LIR će biti pružena kroz:
a) Prioritetnu oblast 1: Investicije u tehnološko unaprjeđenje poduzeća, unaprjeđenje kakvoće proizvoda, diverzifikaciju proizvodnje i standardizaciju poslovanja i poslovnih procesa;
b) Prioritetnu oblast 2: Prekvalificiranje i dokvalificiranje novih radnika radi postizanja višeg stupnja produktivnosti i stvaranja radnih mjesta.

Krajnji rok za podnošenje prijava je četvrtak, 5. srpnja 2018. godine do 17.00 sati, navode iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

poslovni-global.ba

Odgovori