Sajam turizma i eko proizvoda STEP – Jajce 2019.

Jajce će 12. listopada biti domaćinom 6. Sajma turizma i eko proizvoda STEP-Jajce 2019., na platou Doma kulture, koji će označiti i kraj turističke sezone u Jajcu.

Sajam turizma i eko proizvoda je nešto izmijenjen u odnosu na sajmove predhodnih godina. Održava se u jesen i na dvije lokacije: centar grada, između Travničke i Banjalučke kapije i Stočna pijaca „Hrastovi“ – Karići.

Ovogodišnji Sajam osmišljen s ciljem prezentacije i promocije poljoprivrednih proizvoda i prerađevina od poljoprivrednih proizvoda proizvođača s područja općine Jajce i ima natjecateljski karakter. U skladu s tim prednost u nastupu i promociji proizvoda imaju poljoprivredni proizvođači (fizičke osobe, obrtnici i drugi privredni subjekti) s područja općine Jajce. Pravo sudjelovanja na Sajmu imaju i drugi proizvođači eko proizvoda, turističke agencije i tur-operatori, hotelijeri i ugostitelji iz Jajca, svih gradova Bosne i Hercegovine i inozemstva koji su registrirani kao gospodarski subjekti – pravne osobe.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Općine Jajce i u organizaciji Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca.

Prijave, fond nagrada i više informacija o 6. Sajamu turizma i eko proizvoda STEP-Jajce 2019 pogledajte na sljedećem linku.

poslovni-global.ba

Odgovori