U Bjelovaru predstavljen “Eko-turistički vodič kroz ljepote Tomislavgrada i planine Ljubuše”

Povodom 29. rujna, „Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja 2018.“ u zgradi Gradske uprave u Bjelovaru, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak i predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad Luka Krstanović medijima su predstavili “Eko-turistički vodič kroz ljepote Tomislavgrada i planine Ljubuše”. Tom prilikom predstavnici prijateljskih jedinica lokalne samouprave razgovarali su o suradnji jedinica lokalne samouprave na gospodarskom, ali i turističkom planu.

Kroz “Eko-turistički vodič kroz ljepote Tomislavgrada i planine Ljubuše” predstavljen je Tomislavgrad na križanju urbanog i ruralnog i planina Ljubuša, kao netaknuti biser duvanjskog kraja. Pored prirodnih ljepota i očuvanog krajolika planine Ljubuše, predstavljeni su Blidinje jezero i Buško jezero.

Dok su kroz aktivni odmor u duvanjskoj prirodi predstavljeni vožnja/izleti biciklima, avanturističke ture/avanturističko vođenje, paragliding, planinarenje i promatranje ptica. Također je predstavljen i smještaj, enološka i gastronomska ponuda duvanjskog kraja.

poslovni-global.ba

Odgovori