USUSRET 63. DANIMA BERBE GROŽĐA U ČITLUKU Hercegovački gastro proizvodi nudit će se po pristupačnim cijenama

Predrag Smoljan, predsjednik Organizacijskog odbora turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa i Marin Sivrić, član spomenutog odbora, održali su sastanak s Mateom Ivanković, predsjednicom Broćanske udruge mladih, te Lucijom Rozić i Martinom Ivankovićem, članovima BRUM-a, na kojem je dogovorena suradnja u organizaciji ovogodišnjih, 63. dana berbe grožđa.

Sastanak oko organiziranja 63. Dana berbe grožđa u Čitluku, Foto: Općina Čitluk

Nakon što je predsjednik Organizacijskog odbora članove BRUM-a upoznao s već poduzetim aktivnostima vezanim za organiziranje tradicionalne rujanske manifestacije, u nastavku sastanka razgovarano je o međusobnoj suradnji te je dogovoreno da će BRUM na ovogodišnjim Danima berbe grožđa u Čitluku biti zadužen za pripremanje hercegovačkih proizvoda, koje će posjetiteljima manifestacije ponuditi po pristupačnim cijenama.

Dakle, posjetitelji završne večeri Dana berbe grožđa, uz već tradicionalno uživanje u vinu iz čaša s logom manifestacije, moći će uživati i u hercegovačkim gastronomskim proizvodima i ostalim hladnim pićima koje će pripremiti članovi već svima dobro poznate Broćanske udruge mladih.

Iz Broćanske udruge mladih su poručili kako im je čast što imaju prigodu sudjelovati u organizaciji Dana berbe grožđa i da će dati sve od sebe da pridonesu toj manifestaciji, priopćeno je iz Općine Čitluk.

poslovni-global.ba

Odgovori