ŽUPANIJA POSAVSKA Prijavite se za federalnu novčanu potporu u poljoprivrednoj proizvodnji

U Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Vlade Županije Posavske u tijeku je zaprimanje zahtjeva za ostvarivanje prava na federalnu novčanu potporu, koji se podnose od strane klijenata (poljoprivrednih proizvođača) po završetku proizvodnje, a sukladno Pravilniku o načinu i uvjetima ostvarenja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji („Službene novine Federacije BiH“, broj: 32/17, 55/17 i 56/18).

Ponajprije, to se odnosi na sljedeće proizvodnje, i to: proizvodnju krušnih žitarica /pšenica/, proizvodnju stočnog ječma, zobi i tritikale, proizvodnju uljarica /uljana repica/, proizvodnju goveđeg mesa – tov junadi te proizvodnju svinjskog mesa – tov svinja.

Zahtjeve s kompletnom dokumentacijom podnose poljoprivrednici koji ispunjavaju opće i posebne uvjete propisane ovim Pravilnikom.

Podnošenje zahtjeva obavlja se u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske, svakim radnim danom od 08,00 do 16,00 sati, izvijestili su iz županijskog ministarstva.

poslovni-global.ba

Odgovori