Čapljinski srednjoškolac među vodećim gamerima

Zanimljivosti

Učenik Srednje škole Čapljina, Vedran Šimunović, nedavno je posjetio jedan od najvećih gaming i tehnoloških sajmova u Europi – Reboot Infogamer u Zagrebu, a zahvaljujući vlastitome kanalu “Veki” na popularnoj mreži Youtube zvani, koji ima oko 50.000 pretplatnika, što ga čini jednim od vodećih u Bosni i Hercegovini. Vedran je dobio poziv na sajam od organizatora koji su mu platili troškove puta i smještaja, piše caportal.ba.

Tijekom pet dana sajam je na Zagrebačkom velesajmu, gdje su se mogle isprobati najnovije igre brojnih stranih i regionalnih proizvođača, posjetilo više od 80.000 zaljubljenika u igre i tehnologiju.

Vedran je, kao jedan od zaljubljenika u igre i tehnologiju, u pet dana sajma doživio nezaboravno iskustvo i stekao mnogo prijatelja, te je već dobio poziv da posjeti sajam i iduće godine. Kako piše caportal.ba, ovaj je čapljinski srednjoškolac, pozvan na Nexus Festival u Tuzli i na Balkan Tube Fest u Beogradu – najvećem regionalnom okupljanju Youtubera. Vedran očekuje da će njegov kanal do idućeg sajma doći do 100.000 pretplatnika što je nevjerojatan uspjeh za petnaestogodišnjaka koji u svojoj sobi snima razne video zapise i  stavlja ih na Youtube.

poslovno-global.ba/http://caportal.ba (Foto: srednjaskolacapljina.ba)

Odgovori