Deset sastava u utrci za naslov pobjednika tradicionalnoga Aluminijeva turnira

BiH vijesti

Na malonogometnim travnjacima Aluminijeva športsko-rekreacijskoga središta Relax na Buni, u tijeku je trinaesto izdanje tradicionalnoga malonogometnog turnira, na kojemu se u nogometnim vještinama natječu tvornički djelatnici iz svih njezinih organizacijskih cjelina. Turnir, uz potporu Uprave Društva, organizira Nezavisni sindikat zaposlenika Aluminija, a natjecanje je nazvano imenom pokojnoga sindikalnog predsjednika Vlade Ivankovića.

Srčanosti i želje za pobjedom ne manjka, te svi susreti ostavljaju dojam najžešćih utakmica profesionalnih nogometnih liga, a takovu ozračju svakako doprinose vjerni gledatelji koji bodre svoje miljenike među deset natjecateljskih sastava, raspoređenih u dvije skupine. Ove godine, naime, snage odmjeravaju: Anode, GOS, Ljevaonica, Osiguranje, Tehnički biro, Elektroliza A smjena, Elektroliza B smjena, Elektroliza C smjena, Elektroliza D smjena i Elektroliza E smjena.

Novina, u odnosu na prethodne godine, jest turnir u boćanju, na kojemu sudjeluje šest sastava, također podijeljenih u dvije skupine: Anode, GOS, Elektroliza D smjena, Osiguranje, Skladište i Vig. Završni susreti obaju turnira, prema riječima predsjednika NSZ-a Aluminija Romea Biokšića, najavljeni su za 10. ovoga mjeseca, kada će doma, osim najboljega malonogometnog i najboljega boćarskog sastava, s pokalima otići i najbolji igrač turnira, najbolji vratar, ali i najčasniji sastav kojega čega priznanje za fairplay igru.

Inače, i ove će godine Aluminij imati svoje predstavnike i na tradicionalnim športskim susretima Sindikata metalaca Hrvatske, a na tragu iskrene potpore razvitku zdravoga timskog duha među svojim djelatnicima, Uprava će financijski poduprijeti odlazak te skupine na natjecanja u Hrvatsku.

poslovni-global.ba

Odgovori