HT Eronet i Bimaco obradovali štićenike Majčina sela

BiH vijesti

HT Eronet je, u suradnji s poduzećem Bimaco, prigodnim paketićima, higijenskim potrepštinama i hranom, povodom predstojećih blagdana, darivao Majčino selo u Međugorju u kojemu trenutačno borave 32 štićenika, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

U ime HT Eroneta donaciju je uručio član Uprave, izvršni direktor za pokretnu mrežu, Goran Kraljević.

„HT Eronet je na ovaj način želio uljepšati blagdane najpotrebitijima i vratiti osmijeh na lice ovoj dječici. Kao društveno odgovorno poduzeće mnogo polažemo i na humanitarno djelovanje. Tako smo za ove blagdane već darivali djecu iz Udruge za Down sindrom iz Mostara, a danas, evo, i štićenike Majčina sela. I najveća nam je radost sreća na licima ove djece i mladih“,  kazao je Kraljević.

„Mi, u Bimacu, također smo  željeli za Božić učiniti neko lijepo i humano djelo. Tako smo se, zajedno s HT Eronetom, odlučili na ovu akciju što će, vjerujemo, postati tradicijom“, kazali su Ivan i Slavko Čolak, vlasnici Bimaca.

U ime Majčina sela, na donaciji je zahvalio Miro Čilić.

„Majčino selo živi od donacija dobrih ljudi. Na sreću, dobrih ljudi još ima i hvala Bogu da je tako i da nismo sami. Hvala HT Eronetu i Bimacu koji su nam ove godine istinski uljepšali blagdane“,  kazao je Čilić.

poslovni-global.ba

Odgovori