HT Eronet još jednom pokazao: Humanost nema granica

BiH vijesti

Transfuzijski centar SKB-a Mostar, u suradnji s HT Eronetom, Hrvatskom poštom Mostar i MepasMallom, organizirao je u MepasMallu u Mostaru još jednu akciju dragovoljnog darivanja krvi.

Potporu akciji dao je i predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac:

„Iznimno sam ponosan na sve djelatnike HT Eroneta, koji se redovito odazivaju akcijama darivanja krvi i tako pokazuju da humanost nema granica. Pružiti potporu, pomoći u nevolji, pridružiti se svakoj humanoj i hvalevrijednoj nakani, ono je što i HT Eronet, kao društveno odgovorno poduzeće, nastoji ispuniti. Tekućina koja život znači može zatrebati svakome, zato se na ovakve akcije u službi humanosti uvijek treba odazvati, bez izlike da je pomoć potrebna ‘nekome drugom’, a ne nama“.

Darivatelje je pozdravila i voditeljica Transfuzijskog centra SKB-a Mostar prim. dr. Jadranka Knežević:

„Stalno se trudimo upućivati na važnost i potrebu za ovakvim akcijama, uvoditi neke novine, kako bismo privukli što veći broj darivatelja i na taj način osigurali krv potrebnu za operacijske zahvate u našoj bolnici. Naša deviza je – trebamo stvoriti uvjete da krv čeka bolesnika, a ne bolesnik – krv. Akcije koje organiziramo s HT Eronetom i Hrvatskom poštom dosad su se pokazale jako uspješnima i svaki put bilježimo sve veći broj davatelja. Danas se akciji pridružio i predsjednik Uprave HT Eroneta gosp. Vilim Primorac, koji je na ovaj način dao potporu i svojim djelatnicima i našim nastojanjima. Moram kazati kako mi svaku akciju smatramo uspješnom, jer nam je velika i jedna doza krvi. No, uistinu je pohvalno da se od prvotnih 5-6 davatelja iz jednoga poduzeća, broj onih koji se odazovu akciji popeo na pedesetak njih“.

Dr. Knežević koja je predsjednica Stručnoga tima akcije „Srcem za banku koštane srži“ zahvalila je direktoru Primorcu i HT Eronetu na potpori i toj akciji, a dogovoren je i nastavak aktivnosti oko toga iznimno važnog humanitarnog projekta, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

poslovni-global.ba

Odgovori