Mostar: HT Eronet predstavio jedinstvene brojeve korisničke podrške

BiH vijesti

Na svečanom otvorenju novih prostorija Pozivnog centra HT Eroneta u Mostaru, prezentirani su jedinstveni brojevi korisničke podrške, uvedeni s ciljem dodatnog olakšanja pristupa informacijama i tehničkoj podršci korisnicima usluga i onima koji to žele postati.

Tako privatni korisnici HT Eroneta, odgovor na svoje upite mogu dobiti pozivom na broj 0800 88 888, dok poslovni korisnici biraju 0800 88 000.

Besplatni pozivi

Svi pozivi na brojeve podrške su besplatni za korisnike svih fiksnih i mobilnih mreža unutar BIH.

Sukladno trendu konvergencije usluga, namjera je bila olakšati pristup korisnicima tako da ubuduće ne moraju za svaku od usluga zvati poseban broj podrške već sve informacije mogu dobiti na jednom mjestu, bez obzira odnosi li se upit na mobilne i fiksne usluge, internet, HOME.TV ili bilo koju drugu uslugu HT Eroneta.

– Korisnička podrška je svakako ključna u diferencijaciji telekom operatera. U HT Eronetu nastojimo održati visoku razinu zadovoljstva korisnika. Uz modernizaciju poslovnih procesa nastojimo svim našim postojećim i novim korisnicima omogućiti jednostavan i brz pristup, kako korisničkoj podršci, tako i svim drugim uslugama. Svoje poslovanje planiramo širiti i novim poslovnim izazovima, jer imamo iskustvo i tehnologiju koja to podržava – kazao je predsjednik Uprave HT Eroneta, Vilim Primorac.

Na važnost korisničke podrške u poslovanju današnjih telekom operatera osvrnuo se i Tomislav Ruk, član Uprave HT Eroneta, kazavši:

– Korisnička podrška je od iznimne važnosti u poslovanju današnjih telekom operatera. To je postprodajni kontakt koji nam oblikuje cjelovitu sliku o telekom operateru. Bolja korisnička podrška znači zadovoljniji korisnik.

Student servis

Važno je istaknuti kako HT Eronet već nekoliko godina koristi usluge Student servisa i pruža mogućnost mladim ljudima da steknu radno iskustvo, unaprijede svoje vještine komunikacije, timskog rada, rada na različitim računalnim programima i općenito priliku da se vrhunski pripreme za tržište rada. Pored toga, rad u Pozivnom centru studentima nudi fleksibilno radno vrijeme i stimulativna primanja koja uvijek dobro dođu u poboljšanju u pravilu skromnog studentskog proračuna.

Inače, jedinstveni brojevi korisničke podrške, prezentirani danas na svečanom otvorenju novih radnih prostorija HT Eronet Pozivnog centra u Mostaru, zasigurno će osigurati vrhunske radne uvjete i mogućnost daljnjeg razvoja i unapređenja korisničke podrške, priopćili su iz HT Eroneta.

poslovni-global.ba

 

 

 

Odgovori