HT Eronetov Blagdanski vrtuljak

BiH vijesti

Ove je godine HT Eronet organizirao Blagdanski vrtuljak, cjelodnevnu manifestaciju namijenjenu najmlađim Mostarcima. Ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače Djedice Božićnjaci su, zajedno s vilenjačicama i svojim pomoćnicama – Mostarskim mažoretkinjama, dijelili dječici slatkiše i balone. Za to vrijeme blagdanski su ugođaj, svojom pjesmom, dočarali mladi mostarski glazbenici – Ivo Jurić i Karlo Milićević.

Priređena je i HT Eronet blagdanska radionica na kojoj su djeca, od 6-12 godina, zajedno s voditeljicom radionice, akademskom slikaricom i glumicom Lutkarskog kazališta Mostar Ivanom Radić, pravili ukrase za HT Eronet božićni bor.
Također, u sklopu dodjele božićnih/novogodišnjih paketića djeci svojih zaposlenika, HT Eronet je darovao paketiće i djeci, nominalnim članovima Udruge za Down sindrom iz Mostara. Za sve njih je organizirana i predstava u izvedbi glumaca Malog teatra iz Mostara „Dar“, za koju tekst i režiju potpisuje Tina Laco. Nakon predstave, sva su se dječica fotografirala s Djedom Božićnjakom.

HT Eronet će, također, darovati paketiće i djeci štićenicima Majčinog sela iz Međugorja, čime će još jednom potvrditi posvećenost društvenoj odgovornosti.
Inače, Blagdanski vrtuljak HT Eroneta, kako je najavljeno iz Odjela za korporativne komunikacije, trebao bi postati tradicijom, a od iduće godine i prerasti u pravi mali HT Eronet Božićni grad.

 

poslovni-global.ba

Odgovori