JAVNI POZIV Za dostavu prijedloga projekata za ažurirani PKI Općine Posušje za 2017. godinu

BiH vijesti

Na temelju zaključka tima za Projekt kapitalnih investicija (PKI) općine Posušje s radnog sastanka održanog u ponedjeljak, 5. prosinca općina Posušje upućuje javni poziv za dostavu prijedloga za ažurirani program kapitalnih investicija za 2017. godinu.

Pozivaju se građani pojedinci, javne ustanove, javne institucije, nevladine organizacije, poslovni subjekti, interesne skupine građana i ostali zainteresirani subjekti da dostave svoje prijedloge projekata za Program kapitalnih investicija za 2017. godinu.

Prijedlozi projekata za ažurirani Program kapitalnih investicija podnose se isključivo pismenim putem na pripremljenom projektnom obrascu koji je sastavni dio prateće dokumentacije ovog javnog poziva, a dostavljaju se u Odjel za razvoj općine Posušje, u ured broj 111 svakim radnim danom od 7 do 15 sati. Projektni obrazac možete preuzeti sa općinske internetske stranice (www.opcina-posusje.ba) ili u uredu broj 111.

Za sve dodatne informacije o Projektu kapitalnih investicija i eventualno potrebnim informacijama u vezi potpunog popunjavanja projektnog obrasca možete se obratiti tajniku tima za ažuriranje Projekta kapitalnih investicija, u općini Posušje ured broj 111 ili na broj telefona 685 721.

Prijave koje su nepravovremene i nepotpune neće se uzeti u razmatranje.

Javni poziv otvoren je do srijede, 14. prosinca 2016. godine do 15 sati.

poslovni-global.ba

Odgovori