Međunarodni simpozij: U SKB Mostar dolaze vrhunski dječji kirurzi i urolozi od Njemačke do Katara

BiH vijesti

Svečano otvorenje XVII. Simpozija iz dječje kirurgije i urologije održat će se 26. svibnja u 13 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Posebnost ovoga simpozija ogleda se u činjenici da pored aktualnih tema na predavanjima, eminentni stručnjaci izvode i zahtjevne operativne zahvate.

Planirano je izvođenje 12 operativnih zahvata koji će se prenositi uživo video linkom u amfiteatar Medicinskog fakulteta. Na taj način mali pacijenti dobivaju vrhunsku uslugu, a naš liječnički tim iz SKB Mostar, kao i ostali sudionici, imaju prigodu učiti od najboljih.

Nakon dvije prethodne godine u kojima nije bilo moguće organizirati ovakav stručni skup,
Mostar će ponovno postati nezaobilazna destinacija na karti uspješnih međunarodnih susreta dječjih kirurga i urologa koji ove godine dolaze iz Njemačke, Engleske, Katara, Švicarske, Austrije, Italije, Hrvatske, Srbije, Kosova, Albanije te iz više kliničkih centara iz Bosne i Hercegovine.

Organizator Simpozija je Sveučilišna klinička bolnica Mostar u suradnji s Medicinskim
fakultetom Sveučilišta u Mostaru, a isti će biti bodovan od strane Liječnike komore HNŽ-a. Pored
velikog broja domaćih i stranih stručnjaka iz područja dječje kirurgije i urologije, svečanosti otvorenja nazočit će i mnogi uglednici iz javnog, društvenog i političkog života Bosne i Hercegovine.

Konferencija za novinare bit će upriličena 26. svibnja u 12.30 na Medicinskom fakultetu – navode iz Službe za odnose s javnošću SKB-a Mostar.

poslovni-global.ba

Odgovori