NEOBIČAN DAR IZ ŽEPČA ZA IVANA RAKITIĆA Raketa i obitelj dobili – vinograd!

vijesti Zanimljivosti

Iako je Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji iza nas, o Vatrenima – srebrnima zlatnoga sjaja – i dalje se priča, piše, priređuju im se dočeci, gdje ih se nerijetko i daruje.

Jedan od darova, i to onih iz reda pomalo neobičnih, stigao je i u obitelj Vatrenoga Ivana Rakitića, čiji su udarci s bijele točke, možemo slobodno reći (uz sjajne Subašićeve obrane) presudili ulasku Hrvatske u četvrtfinale, pa i u finale.

Riječ je o daru, ni manje ni više, nego – vinogradu, koji je Raketi i njegovoj obitelji darovala Vinarija Povratak iz Žepča, rodnoga kraja Rakitićeve majke.

– Ponosni na sjajne rezultate koje je postigao Ivan Rakitić tijekom svoje nogometna karijere, a posebice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Vinarija Povratak je odlučila darovati vinograd obitelji Rakitić, na njihovom obiteljskom zemljištu u Ponijevu. Prije nekoliko dana smo posjetili obitelj, razmijenili darove i dogovorili daljnje korake potrebne za realizaciju ovog projekta. To je najmanje što smo mogli darovati Ivanu i obitelji Rakitić, u znak zahvale za promoviranje našeg žepačkog kraja – objavili su iz Vinarije Povratak na svojoj Facebook stranici, ne krijući ponos i zadovoljstvo.

poslovni-global.ba / Foto: Facebook Vinarija Povratak

Odgovori