NEUM HT Eronet ponosni partner najveće IT konferencije u BiH

BiH vijesti

HT Eronet ponosni je telekomunikacijski partner najveće IT konferencije u našoj zemlji, Microsoft NetWork 6, koja se održava u Neumu. Konferencija je okupila više od 700 vodećih ICT stručnjaka i menadžera, predstavnika izvršne vlasti, te 80 vrhunskih lokalnih i regionalnih predavača.

“Impozantno zanimanje sudionika, medija i javnosti, potvrđuje potrebu za ovakvim događajem u našoj zemlji, ali i kvalitetu NetWork konferencije, koja pruža jedinstvenu prigodu sudionicima upoznati se s aktualnim Microsoft i partnerskim rješenjima, IT trendovima, razmijeniti iskustva, unaprijediti znanja te ostvariti poslovne kontakte”, poručio je Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH.

HT Eronet je osigurao telekomunikacijske kapacitete za održavanje konferencije, a istovremeno i besplatan pristup internetu svim posjetiteljima, kako bi, bez obzira na veliki broj sudionika, tijekom konferencije svi imali stabilan i kvalitetan pristup internetu.

“Ponosni smo da smo, kao jedan od vodećih telekomunikacijskih operatera na tržištu Bosne i Hercegovine, partner ovako značajne konferencije. Svakodnevno radimo na modernizaciji i unaprjeđenju naših usluga, a našim korisnicima nudimo samo najbolje uvjete”, kazao je član Uprave i izvršni direktor HT Eroneta za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk.

HT Eronet je, tijekom konferencije u Neumu, predstavio svoj Cloud centar te novu generaciju poslovnih govornih tarifa. Eronet Cloud centar kao središnja točka komunikacije korisnika prema Eronet Cloud uslugama, predstavlja online servis za pristup resursima sigurnog data centra, osigurava mogućnost upravljanja Eronet Cloud uslugama, te omogućuje učinkovito upravljanje potrebnim IT resursima unutar poduzeća. Cloud Server i Cloud Storage usluge korisniku omogućuju najam diskovnog prostora i virtualnih poslužitelja. Mogućnost upravljanja resursima jamče poslovnim korisnicima optimizaciju troškova, te ispunjavanje i najzahtjevnijih zadataka u najkraćem razdoblju. Mogućnost testiranja usluga korisnicima može osigurati procjenu – jesu li Cloud rješenja ono što im je potrebno u svakodnevnom poslovanju.
Inače, posjetitelji NetWork 6 konferencije mogli su testirati ove usluge. Svi zainteresirani, Cloud usluge mogu besplatno testirati.
Poslovni Mix tarife predstavili su Danko Banović iz Odjela za marketing poslovnim korisnicima i Slaven Grbavac iz Odjela za prodaju poslovnim korisnicima.

Što se Poslovni Mix tarifa tiče, one osiguravaju korisniku optimalnu mogućnost odabira odgovarajuće kombinacije za svakog člana poduzeća. Od najzahtjevnijih korisnika, pa do onih kojima je međusobna besplatna komunikacija najvažniji zahtjev. Poslovni korisnici mogu samostalno odabrati odgovarajuće tarife na poveznici mix.eronet.ba ili se obratiti za savjet prodajnim predstavnicima HT Eroneta, koji će za svakoga korisnika osobno napraviti procjenu potreba, te osigurati optimalno rješenje. Uz fleksibilnu uslugu koja uz optimalan trošak omogućuje neograničenu komunikaciju unutar i izvan poduzeća, HT Eronet je osigurao i izvrsnu ponudu mobilnih uređaja koji su dostupni već od 1 KM.

poslovni-global.ba

Odgovori