NOKIJINA KULTNA IGRA Moderniziranu Zmiju odsad možete igrati s prijateljima, i to na Facebooku

Legendarna Nokijina zmija dolazi na Facebook i bit će dostupna svima. HMD Global donosi posve novu verziju kultne igre, koja će ovaj put biti nadograđena proširenom stvarnošću. Naime, obožavatelji sada i sami mogu biti zmija koja gricka jabuku, piše Geek.hr.

Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World će ovu igru približiti novim generacijama obožavatelja. Dodatno svemu, uz integraciju s Facebook Live opcijom, moguće je emitirati svoj pothvat uživo na feedu te pozvati prijatelje da vam se pridruže.

Sve funkcionira tako da novi filter Snake Mask koristi prednju kameru uređaja i reagira na gibanje lica igrača, tako im omogućava da se pretvore u lik zmije. Za to vrijeme filter Snake Real World aktivira stražnju kameru.

Pekka Rantala, inače glavni direktor marketinga i izvršni potpredsjednik HMD Globala (doma Nokije), izjavio je medijima:

“Svjetski poznata Nokijina zmija je dogmizala natrag u ljudska srca na MWC-u 2017. kad smo najavili Zmiju na Facebook Messengeru. Dizajnirana je za novu generaciju čiji se životi odvijaju na društvenim mrežama; obožavatelji mogu pozvati svoje prijatelje da zaigraju s njima i dijele rezultate, što je čini razigranijom od ranije verzije. To je bio prvi put da se Nokijina zmija ušuljala na univerzalni i svima dostupni kanal, a ne na uređaj te je tako privukla 121 milijun igrača diljem svijeta.

Obožavateljima sada pružamo još intenzivnije iskustvo, omogućujući im da postanu Zmija i grickaju jabuku uz filtere dostupne na Facebook kameri – ovdje kod nas, u HMD Globalu, omiljenu igru vodimo u novu eru proširene stvarnosti.”

poslovni-global.ba / Foto: KoPlayer

Odgovori