Nova zakonska rješenja moraju biti potpora privlačenju novih ulaganja i razvitka gospodarstva.

U prostorijama Gospodarske komore FBiH održan je sastanak predsjednika Gospodarske komore Federacije BiH, Mirsada Jašarspahića i suradnika, s predsjednikom Udruženja poslodavaca Federacije BiH Adnanom Smailbegovićem i direktorom Udruženja poslodavaca Federacije BiH Mladenom Pandurevićem.

Na sastanku se razgovaralo o najznačajnijim gospodarskim temama, kao i o zajedničkim aktivnostima koje su vođene prethodnih nekoliko mjeseci.

Kada je u pitanju donošenje novih Zakona o doprinosima FBiH i Zakona o porezu na dohodak FBiH, dogovoren je daljnji zajednički angažman s ciljem donošenja zakonskih rješenja koja će biti potpora privlačenju novih ulaganja i razvitka gospodarstva.

Također, govorilo se i o statusu inicijativa i prijedloga koji su dostavljeni mjerodavnim institucijama od stane GK FBiH i UPFBiH. S ciljem poboljšanja okružja i potpore razvoju gospodarstva razgovarano je i o zajedničkim aktivnostima koje će se i u sljedećem razdoblju voditi prema nadležnoj, zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, priopćili su iz Gospodarske komore FBiH.

poslovni-global.ba

Odgovori