NOVI BRAND STANKE ZOVKO “OZZ VALENTINES” Haljine koje mogu, ali i ne moraju biti vjenčanice

Moda vijesti

Brand OZZ dizajnerice Stanke Zovko sve je prisutniji na domaćoj modnoj sceni. Iako živi i djeluje u Mostaru, Stanka Zagreb vidi kao svoj poligon internacionalnog modnog djelovanja. Posljednju kolekciju, nazvanu “Fashion Safari”, uspješno je predstavila je na C3 Projekt konceptu, svojevrsnoj fuziji Cro A Portera i Zagreb Fashion Weeka.

Aktualnom kolekcijom, ‘tempiranom’ za Valentinovo, OZZ simbolično povezuje ideju “romantične ljubavi” s odjevnim predmetom koji to najviše prezentira, vjenčanicom.

Dominiraju bijeli, pastelni tonovi uz poneko iznenađenje u koloritu, a prisutan je i svojevrsni homage Alta moda kolekcijama kojima smo se posebno divili 1990-ih

“Ovo nije neka tipična kolekcija vjenčanica, više je mini kolekcija lagano couture usmjerenih haljina koje mogu, ali i ne moraju biti vjenčanice”, kaže Stanka.

Kolekcijom dominiraju bijeli, pastelni tonovi uz poneko iznenađenje u koloritu, a prisutan je i svojevrsni homage Alta moda kolekcijama kojima smo se posebno divili 90-ih godina prošlog stoljeća. Klasična je u pozitivnom značenju ove riječi.

 

Vizuali aktualne kampanje “Valentines” nastali su u produkciji agencije Sonic Models, fotografiju potpisuje Belizar Valić, a modeli su Dolores, Alex i Eric iz agencije Sonic Models.

poslovni-global.ba / cromoda.com

Odgovori