Općina Tomislavgrad nastavlja sufinancirati veterinarske usluge

Poljoprivreda vijesti

Iz općinske Službe za gospodarstvo i inspekciju, Odsjeka za gospodarstvo i poljoprivredu obavijestili su korisnike usluga veterinarskih stanica s područja općine Tomislavgrad da će Općina Tomislavgrad nastaviti sufinancirati usluge (liječenje domaćih životinja i osjemenjivanje krava) veterinarskih stanica za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.

Kako su naveli iz Općine Tomislavgrad, odnosno nadležne općinske službe, pravo na subvenciju imaju poljoprivredna gospodarstva na području općine Tomislavgrad koja su upisana u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata koji vodi nadležna općinska služba. U skladu s odlukom, veterinarske usluge sufinancirat će se u iznosu do 50 posto s najvećim iznosom od 500 konvertibilnih maraka godišnje.

Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu za sufinanciranje veterinarskih usluga, a uz obrazac se dostavlja i fiskalni račun pružatelja veterinarskih usluga (na kojemu je vidljivo tko je korisnik usluga) i potvrda o provedenim obveznim mjerama. Zahtjevi se podnose do 31. prosinca 2023. godine do 14 sati, a prijave podnesene izvan roka neće se uzeti u razmatranje, navode, među ostalim, iz Općine Tomislavgrad.

poslovni-global.ba

Odgovori