Posušje: Besplatni pravni i financijski savjeti za lakšu ‘borbu’ s kreditima

BiH vijesti

Svi žitelji općine Posušje od 8. prosinca mogu dobiti usluge besplatnog pravnog i financijskog savjetovanja, koje se provodi u suradnji s Međunarodnom financijskom korporacijom, priopćeno je iz Općine Posušje.

Projekt je namijenjen, prije svega, građanima koji su u teškoj financijskoj situaciji zbog osobne prezaduženosti i onima koji se tek žele kreditno zadužiti.

Osim građanima, Služba za pravnu pomoć Općine Posušje stoji na raspolaganju i bankama te mikrokreditnim organizacijama koje se žele uključiti u Projekt. Savjetovanje će se održavati utorkom i četvrtkom od 13.00 do 15.00 sati, a volonteri na ovom projektu su Dragica Lebo i Dragan Ripić.

Osim Međunarodne financijske korporacije projekt se realizira uz potporu Švicarskog državnog tajništva za ekonomske poslove (SECO), Europskog fonda za jugoistočnu Europu (EFSE) i Udruge za odgovorno upravljanje osobnim financijama „U Plusu, a između ostaloga, cilj mu je osigurati konstruktivna rješenja za prezadužene građane u BiH, sukladno postojećim propisima.

poslovni-global.ba

 

Odgovori