POZIV BH. TVRTKAMA Dođite na Poslovni forum: BiH – Republika Slovačka

BiH vijesti

Iz Vanjskotrgovinske komore Bosne i Herecegovine izvijestili su da će u ponedjeljak, 21. studenoga Bosnu i Herecegovinu posjetiti ministar vanjskih poslova Republike Slovačke Miroslav Lajčak, u pratnji slovačkih gospodarstvenika. Ovom prigodom Vanjskotrgovinska komora BiH organizira Poslovni forum: Bosna i Hercegovina – Republika Slovačka, u prostorijama Komore (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) s početkom u 14:30 sati.

Izaslanstvo gospodarstvenika Republike Slovačke čine predstavnici kompanija koje posluju u raznim oblastima gospodarstva: poljoprivreda, energetika, IT, špedicija i transport, metalni sektor, građevinarstvo, konsalting, trgovina, tretman otpadnih voda i materijala…

U okviru plenarnog dijela Poslovnog foruma, predviđena su obraćanja dužnosnika dviju zemalja, prezentacije o poslovnim i investicijskim mogućnostima u Bosni i Hercegovini i Republici Slovačkoj, a nakon toga planirani su bilateralni susreti slovačkih i bosanskohercegovačkih gospodarstvenika.

Pozvane su sve bh. kompanije koje su zainteresirane za bilateralne sastanke sa slovačkim kompanijama da iskoriste prigodu i pridruže se ovom skupu, te popunjenu prijavu dostave najkasnije do sutra, 18. studenog, na e-mail: ivana.knezevic@komorabih.ba ili na fax: 033 566 239. Kontakt osoba je Ivana Knežević (tel: 033 566 237).

poslovni-global.ba

Odgovori