Poziv bh. tvrtkama: Prijavite se za Sajam mode, tekstila i konfekcije!

BiH vijesti

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještena je od Veleposlanstva Republike Turske u Sarajevu da će se od 23. do 25. ožujka ove godine u Istanbulu održati „Sajam mode, tekstila i konfekcije – Premiere Vision Istanbul 2016“.

U sklopu ovog sajma, u razdoblju od 22. do 25. ožujka, održat će se „Buyer Mission Program“. Programom je predviđen brifing za gospodarstvenike, bilateralni razgovori s turskim gospodarstvenicima i posjet proizvodnim postrojenjima.

Sudionicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) ovog Programa bit će plaćeni troškovi smještaja s doručkom. Za sve sudionike vrijedi obveza poznavanja jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) i posjedovanje ovlasti za odlučivanje u kupnji.

Zainteresirane bh. kompanije mogu aplikacijski formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu u Veleposlanstvu Republike Turske, najkasnije do 7. ožujka, na broj faksa: 033/208-562 ili putem e-maila: saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će biti kontaktirane one kompanije koje budu izabrane za sudjelovanje u Programu, priopćeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

poslovni-global.ba (Foto: VTK BiH)

Odgovori