PREPORUČUJEMO Ako dođete u Hercegovinu, ne propustite posjetiti impresivni vodopad Kravice

Turizam vijesti

Ako ste avanturističkog duha i željni adrenalina, volite prirodu, plavo hercegovačko nebo, sunce i svjež zrak, podsjećanje na prošlost uz mlinice…, idealno mjesto na koje trebate otići je – vodopad Kravice u ljubuškoj općini.

Samo za čitatelje Poslovnog globala ovog smo vikenda obišli taj vodopad na rijeci Trebižat koji oduzima dah, i naišli na – ljubazno osoblje, čiste i lijepo uređene staze, stepenište, klupe za odmor…

Susreli smo i velik broj posjetitelja, od kojeg su najbrojniji bili talijanski turisti, koji su se, osim uživanja u lijepoj prirodi, osvježili i u obližnjem caffe grillu, uz hercegovačku kuhinju.

I ne samo to… Vrijedno je spomenuti da je ovaj impresivni hercegovački vodopad u Studencima, visine oko 30 metara i širine od čak 120 metara, udaljen tek 10-ak kilometara od Međugorja, samo nekoliko minuta od autoceste na koridoru 5C i granice s Republikom Hrvatskom, dok je i Mostar jako blizu – 40-ak kilometara.

Napomenimo da je za ulaz u tu oazu ljepote potrebno izdvojiti četiri KM po osobi, te ako dolazite automobilom, još 2 KM za parking.

poslovni-global.ba / tekst i foto: Zoran Ćubela

Odgovori