Primorac: Humanost i potpora ugroženima društvena su zadaća HT Eroneta

BiH vijesti

Danas je direktor Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriju Federacije BiH, Jasmin Jaganjac posjetio JP HT d.d. Mostar i uručio zahvalnicu predsjedniku Uprave ovoga poduzeća Vilimu Primorcu za 200.000 KM, koje je HT d.d. Mostar izdvojio za pomoć područjima nastradalim u katastrofalnim poplavama u BiH, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

– HT Mostar se, bez razmišljanja, uključio i u ovu humanitarnu akciju i u svrhu pomoći poplavljenim područjima osigurao značajna sredstva. Humanost i potpora u teškim situacijama koje zadese naše građane, ono su što se od nas, kao od poduzeća koje je itekako svjesno svoje društvene odgovornosti, očekuje, a HT Eronet će nastaviti pomagati u svim ovakvim ili sličnim situacijama gdje je potpora neophodna – kazao je Primorac.

Podsjetimo, ukupan iznos od 320.000 KM osiguran je za različite organizacije koje su izravno pomagale ugroženom stanovništvu, a do konca svibnja 2014., prikupljena su i značajna sredstva putem humanitarnog telefona koji je otvorio Crveni križ Federacije BiH u suradnji s HT Eronetom.

poslovni-global.ba

Odgovori