RASPISAN NATJEČAJ BHANSA traži 87 radnika

BiH vijesti

Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA) raspisala je natječaj za prijem čak 85 radnika na neodređeno i dva radnika na određeno vrijeme.

Ovim natječajem, koji je otvoren do 4. kolovoza, BHANSA, između ostalog, traži administrativne radnike, šefa Odsjeka za planiranje zračnog prometa, stručne suradnike za informatiku, inženjere, kafe-kuharice, računovođe, zatim tehničare za radare, mreže, nadzor, itd.

Pored toga, posao će dobiti i 16 radnika osiguranja, vozač, domar, promatrač, tri recepcionera, šest čistača, nekoliko kotlovničara, ali i stručni suradnik za sport i fizičku aktivnost osoblja, čiji posao će biti organiziranje rekreacija i sportskih aktivnosti za osoblje, izrada planova i programa za rekreaciju, te organiziranje zajedničkih sportskih aktivnosti.

Više informacija o oglasima za posao potražite na sljedećim linkovima:

http://www.bhansa.gov.ba/natje%C4%8Daji/javni-oglas-za-popunjavanje-radnih-mjesta-na-neodre%C4%91eno-vrijeme-u-agenciji-za-pru%C5%BEanje-usluga-u-zra%C4%8Dnoj-plovidbi-bosne-i-hercegovine

http://www.bhansa.gov.ba/natje%C4%8Daji/javni-oglas-za-popunjavanje-radnih-mjesta-na-odre%C4%91eno-vrijeme-u-agenciji-za-pru%C5%BEanje-usluga-u-zra%C4%8Dnoj-plovidbi-bosne-i-hercegovine

http://www.pogled.ba/clanak/raspisan-natjecaj-trebate-li-posao-bhansa-trazi-87-radnika/93846#sthash.RUFa7cO3.dpuf

poslovni-global.ba

Odgovori