SAGA SE NASTAVLJA Iz MUP-a HNŽ-a ponovno demantirali izjave pojedinaca o nezakonitim radnjama u Aluminiju

BiH vijesti

Iz Ministarstva unutarnjih poslova HN županije ponovno su se oglasili priopćenjem za javnost u svezi s posljednjim događanjima u mostarskome Aluminiju, koje prenosimo u cijelosti.

– Radi potpune istine o događajima u poduzeću „Aluminij“ d.d. Mostar ponovno smo primorani demantirati neistinite navode o prijavi nezakonitih radnji MUP-u HNŽ-a u dane 19.06. ili 22.06.2018. godine, kako su to pojedinci izjavili u sredstvima javnog priopćavanja.

Odgovorno tvrdimo da je MUP HNŽ-a tek dana 25.06.2018. godine u poslijepodnevnim satima zaprimio dopis poduzeća „Aluminij“ d.d. Mostar, uz koji su priloženi određeni materijali, koji bi po njima mogli poslužiti kao dokazi o nezakonitim radnjama.

Kao i u svim drugim slučajevima, MUP-HNŽ će pozorno ispitati sve navode i u suradnji sa Županijskim javnim tužiteljstvom poduzeti odgovarajuće mjere”, stoji u priopćenju za javnost MUP-a HNŽ-a, koje potpisuje šef Odsjeka za odnose s javnošću.

Podsjetimo, iz MUP-a HNŽ-a i jučer su demantirali pojedine navode iz sredstava javnog priopćavanja o događajima u poduzeću Aluminij d.d. Mostar, što se, kako su naveli, posebno odnosi na dijelove izvješća jučer smijenjenoga direktora poduzeća (op.a.) Nadzornom odboru o sudjelovanju krim. inspektora u pojedinim istražnim radnjama (snimanje, prisluškivanje, savjetovanje…).

poslovni-global.ba

Odgovori