SAJAM U PROZORU-RAMI Jedanaesti “Dani šljive” 19. i 20. rujna

BiH vijesti

Jedanaesti sajam “Dani šljive” u općini Prozor-Rama bit će održan 19. i 20. rujna, javlja Fena.

Iz Organizacijskog odbora toga sajma priopćavaju kako su u tijeku pripreme te kako ide sve prema planu.

“Dani šljive postaju sve prepoznatljiviji sajam, mjesto samoprocjene vlastitih mogućnosti za brojne poljoprivredne proizvođače i prerađivače, kao i za turističke djelatnike. Osim ugodnog ambijenta, sajam će omogućiti susretanje proizvođača s nekolicinom domaćih trgovačkih lanaca” kazao je u ime općine Prozor-Rama, koja je zajedno s Agencijom za lakalni razvoj organizator i pokrovitelj sajma, Josip Juričić.

Na sajmu će biti organizirano ocjenjivanje sira, voćnih rakija i likera, a bit će upriličena i dva predavanja, od kojih jedno o temi turizma, dok će drugo predavanja biti o temi poljoprivrede, a sve to kroz prizmu najavljenih natječaja za europska sredstva.

Naime, osim spomenutoga, sajam će imati i humanitarnu stranu kroz akciju s Udrugom “Djeca nade”, kao i kulturno-zabavni program.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti do 9. rujna, a detaljne informacije mogu dobiti putem e-mail kontakta nadležne službe razvoj@prozor–rama.org i poduzetnistvo@prozor-rama.org, te broja telefona 036/771-921.

poslovni-global.ba / poljoprivreda.ba

Odgovori